Butikerna i Skövde

Sedan februari 2014 har Ejes två unika butiker i centrala Skövde!

Ann-Sofie Ekström Ejes Väskorinteriör ejes i skövde

interiör ejes i skövde

I slutet av februari 2014 öppnade vi ytterligare en Ejesbutik,  med ett större sortiment av kläder, men även här hittar du skor, väskor & accessoarer och tom lite inredning/ möbler!


Vårt koncept bygger på att du skall kunna matcha ihop en hel outfit från topp till tå! Butiken ligger på Hertig Johans Gata 6, i ett otroligt fint gammalt hus, mellan resecentrum och Hertig Johans torg, intill Kyrkparken. Vi väljer kläder från märken som vi gillar och som du inte hittar på kedjorna och det är just nu mycket från Danska designers.

Vi har fått otrolig fin respons på butiken och vi vågar faktiskt säga att det är nog värt en extra sväng o göra ett litet besök hos oss!:)

exteriör ejes skövde 

Ejes Väskor Hertig Johans torg SkövdeEjes som ligger på Hertig Johans torg mitt i centrala Skövde har ett stort härligt sortiment av handväskor från många olika märken. Vi försöker alltid ha de där väskorna som inte kedjorna har och som man kan få vara lite ”unik” med.


Vi köper endast in ett mindre antal av de snyggaste ur varje märkes kollektion. Vi har även ett litet exklusivt sortiment av skor/ boots & kläder som du inte heller hittar överallt. Ett riktigt stort sortiment av resväskor, plånböcker, handskar & arbetsväskor/ portföljer till både man & kvinna är något som du alltid kan räkna med hos Ejes. 

Vi har genom åren fått mycket beröm för butiken o då  framförallt med vårt unika sortiment, men även med vårt sätt att bemöta kunder och sköta oss med service och reklamationer. Hos oss skall du känna dig trygg att handla, och vi hjälper dig gärna i butiken, men bor du inte i Skövde med omnejd så maila gärna eller ring så hjälper vi dig!

 2010 öppnade vi vår webbshop med stora delar av samma sortiment som butiken, och det är så himla roligt att så många hittat till oss, nu från hela landet! De stora klädsajterna på nätet hade ju ett minimalt sortiment av handväskor och vi såg att här finns det en chans för en liten unik väskbutik att tillgodose fler än Skövdeborna. Idag hittar du sortiment från båda Ejesbutikerna samlat på samma ställe. Vi skickar paket varje dag o beställer du innan 12 , så skickar vi paketet samma dag!

 Läs mer under fliken ”om ejes

Varmt välkomna önskar Ann-Sofie med personal