Caroline Svedbom

Ett genuint intresse för juveler och hantverk har funnits så länge som 105 år tillbaka i tiden i Svedboms släkt. År 1935 startade Carolines farfar Svedbom i egen regi som sedan togs över av hennes far – Kenneth Svedbom. Eftersom Caroline växte upp med smycken var det kanske inte så konstigt att passionen även kom in i hennes liv. Redan som liten följde hon med på mässor främst i Norra italien och blev inspirerad. Caroline fastnade ofta vid just färgstarka smycken och drömde redan som tonåring om en framtid som smyckedesigner.

När Caroline gick i skolan, gick hon gärna till olika pärlbutiker när hon slutat och satt och gjorde sina egna smycken som gavs bort till vänner och familj. När hon hade tagit studenten började hon jobba med olika smyckesföretag. År 2014 bestämde hon sig äntligen för att uppfylla sin dröm – att designa sina egna smycken.

Carolines vision är en färgstark, feminin kollektion med inspiration från skönheten i södra Europa kombinerad med den skandinaviska stilen. Hon vill lyfta fram varje kvinnas unika skönhet och få kvinnor att känna sig speciella genom att kombinera färgstarka kristaller med vardagsoutfiten, cocktailklänningen eller kontorskläderna.

Idag är Caroline Svedbom Jewelry ett välkänt varumärke och säljs exklusivt hos modebutiker, hotell och guldsmedsbutiker i Skandinavien samt på ett flertal platser i Europa.

Läs mer
Varumärke
Kategori
Sortering