Om Ejes

Ägare/ historia

Butiken Ejes Väskor såg dagens ljus 1939 i det Strokirska huset på Hertig Johans torg i Skövde och grundaren var min mans morfar; Köpmannen Einar ”Eje” Ekström. På den tiden så var butiken även ett parfymeri, men detta är i dag ett minne blott.

Eje anställde ett butiksbiträde vid namn Margit som även kom att bli hans fru. De fick en dotter, Kerstin, som tog över butiken på 80-talet som senare överlät butiken till mig! Butiken har legat på samma plats i alla år, dock brann det ursprungliga huset ned under julen 2002, men byggdes åter upp igen och 2004 var vi åter tillbaka i det Strokirska huset vid Hertig Johans torg. Huset håller samma gamla charmiga stil som den ursprungliga byggnaden.

28 februari 2014 öppnade jag en butik till, ytterligare en Ejes, ett par hundra meter från torget på ströget ned mot resecentrum. Efter att ha tagit in lite skor o kläder på Ejes väskor och fått så himla mycket positivt från våra underbara kunder så vågade jag ta steget fullt ut och förverkliga mina drömmar och startade ytterligare en butik , nu en "riktig" klädbutik. Det fanns ju liksom inte mer plats i väskaffären!

SAMLAT ALLT PÅ ETT STÄLLE!                                                                                                                               From 1/6 2018 så har vi samlat kläder; väskor, skor & smycken i butiken på Hertig Johans Torg! Vi har byggt om butiken & "byggt en ny butik!" 

Jag som skriver denna text och driver butikerna i dag heter Ann-Sofie Ekström och är 47 år.  Jag är nu inne på mitt 17:e år i denna bransch. Jag har alltid varit väldigt modeintresserad, framförallt då det gäller kläder o skor, men även fått en riktig passion för väskor!

Vi har funnits länge och kommer att finnas många år till , så ni skall känna er trygga när ni handlar hos oss, vi står för våra produkter och kan stå för de garantier som vi lämnar.
…och ni är alltid mycket välkomna till vår "riktiga" butik när ni är i metropolen Skövde!

 signatur Ann-Sofie

 

 

Ann-Sofie ejes skövde